flexile-white-logo

 

 

Zwangerschapsyoga

Wat een mooie tijd, je bent zwanger van jouw/jullie kindje. Een tijd waarin je lichaam hard aan het werk is om jouw kindje te laten groeien maar ook te dragen. Hoe magische tijd is dit en een tijd die je niet meer terug krijgt. Tijdens de zwangerschapsyoga neem je echt een momentje voor jezelf en het kindje of de kindjes 😉 in jouw buik.

Yoga in combinatie met voorbereiding op de geboortereis, ademhalingsoefenening, bewustwording en vooral voelen hoe krachtig en vitaal je bent. Ik neem je mee op een reis waarin je mag voelen dat jij hiervoor bent gemaakt en alles bij je draagt wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap, bevalling en daarna.

(Let op er is op dit moment een wachtlijst voor de zwangerschapsyoga, wil je graag deelnemen? Stuur dan even een mail naar info@yogacenter-roermond.nl)

Zwangerschapsyoga

Ben jij zwanger en vind je het fijn om een momentje voor jezelf en je kindje te nemen? Een moment om contact te maken met het kindje in je buik en je voor te bereiden op de bevalling. Deze les is zonder partner en dus alleen voor jou. Vanaf het 2e trimester kun je al instromen.

Een les vanuit rust en ontspanning, bewegen op intuïtie en verschillende oefeningen die jou gaan helpen tijdens de zwangerschap en bevalling.

Ook kun je alle vragen stellen die je hebt of wanneer je graag meer informatie wilt over manier van bevallen, cursussen die je kunt doen. Alles om jou in je kracht te zetten en de bevalling van je dromen te manifesteren. 

Kleding en handig om mee te nemen:
Trek comfortabele kleding aan, het liefst met laagjes zodat je iets aan of uit zou kunnen doen. Warme sokken, of sloffen als je het fijn vindt! Neem een deken mee en vergeet je flesje water niet.

Mother Blessing

Naast het verzorgen van de zwangerschapsyoga op zondagochtend. Verzorg ik op aanvraag ook motherblessings. Een hele mooie manier om samen met vriendinnen, familie, vrouwen een moment stil te staan bij de zwangere vrouw in jouw omgeving.

Anders dan bij een babyshower gaat het hier om het stil staan bij de mama en ontvangen van het kindje (zieltje), vaak wordt er een cacaoceremonie verzorgd. Er is super veel mogelijk compleet aan te passen op de behoefte van de mama of de manier waarop jullie deze motherblessing cadeau willen doen.

Ik gun iedere aanstaande mama dit moment, deze vrouwencirkel, vanuit positieve energie en de ruimte aan ieder om zelf iets bij te dragen/mee te nemen. Spreekt dit jou aan? Neem dan zeker contact op voor de mogelijkheden.

Wachtlijst

Er is op dit moment een wachtlijst voor de zwangerschapsyoga.
Deze wachtlijst geldt voornamelijk nu nog voor de les van zondagochtend. (t/m minimaal mei 2024)
Er is op dinsdagavond sinds halverwege februari een extra zwangerschapsyoga les bij gekomen. (19:00-20:00u)
voor deze les zijn er nog een paar plekjes beschikbaar.

Mocht je vragen hebben of interesse in de zwangershcpasyoga stuur mij gerust een bericht!
Ik kijk graag mee wat ik voor jou kan betekenen!

Lesrooster

Hier vind je alle vaste lessen, workshops en speciale evenementen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen over wat voor kleding je draagt tijdens de lessen of wat je moet meenemen? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ