flexile-white-logo

 

 

Over Sanne

Mijn naam is Sanne Cardinaals, eigenaresse van Yogacenter Roermond. Deze yogastudio ben ik gestart in oktober 2021. Trotse mama van Roos en Tuur, vrouw van Tim. Sinds 2017 geef ik officieel yogales, en een van mijn favoriete vormen van yoga is een Vinyasa Yoga Flow yoga.

 MIJN YOGAPAD

» Yoga Nidra | Teacher Training – 2022

¤ Yoga Flow | 200 hrs opleiding |
Alo Yoga – 2017

∗ Therapeutische Ashtanga Yoga |Manju Jois – 2017

∴ Yogalates | Teacher Training – 2016

 

Leuk om je te leren kennen

De lessen die ik geef zijn dynamisch, down to earth en een mooie balans tussen in en ontspanning. De yoga flow lessen zijn pittiger, waarbij een Easy flow les de ruimte biedt om rustiger door de houdingen heen te bewegen. Beide op jouw eigen tempo, jouw eigen niveau en zoals het goed voelt voor jou!

Daarnaast vinden er mooie samenwerkingen plaats in de studio en kun je vrouwencirkels, volle maan workshops en cacaoceremonies verwachten. Wil je meer informatie over de lessen of ben je op zoek naar een samenwerking? Neem dan gerust contact op!

Over Jeanine

Hoi! Mijn naam is Jeanine, 30 jaar oud en woon in Roermond. 2021 was een heel bijzonder jaar voor mij, want niet alleen werd ik moeder van Marie, ik behaalde ook mijn yin yoga certificaat.
Vanaf mei 2022 maak ik deel uit van Yogacenter Roermond, met mijn yin yoga lessen als aanvulling op de flow- en zwangerschapsyoga.

In het dagelijks leven sta ik voor de klas en ondersteun ik mijn vriend Roderik in zijn tattoo studio. Zie ik je gauw in de les? Tot snel!