flexile-white-logo

 

 

    FAQ

Wat voor kleding draag ik in een yoga les?

Draag comfortabele kleding, maak gebruik van laagjes zodat je altijd iets aan of uit kan doen. Een Yoga flow doen we op blote voeten of yogasokken. Bij een Yin Yoga kun je sokken aandoen en zeker in de winter een extra laagje en dikke sokken.

Moet ik wat meenemen voor tijdens de yogales?

Matjes, meditatiekussen, bolsters, blokken en dekens zijn aanwezig. Je kunt je eigen deken, een handdoek en natuurlijk ook je eigen yogamat meenemen. Dit hoeft niet omdat alles verder aanwezig is. Een flesje water is altijd fijn voor na de les.

Moet ik ervaring hebben voor de lessen?

Je hoeft voor alle lessen nog geen ervaring met yoga te hebben. Mocht je willen weten welke vorm het beste bij je past stuur dan gerust een mailtje! Ben je niet lenig? Dan is yoga juist super goed voor jou!

Mocht je blessures hebben of zwanger zijn vermeld dit dan altijd bij je aanmelding, dan houden we er rekening mee en reiken we je opties aan!

Hoe zit het met parkeren?

Om de studio heen kun je overal parkeren waar het betaald parkeren is. De vergunninghoudersplekken daar mag je niet staan. In de avond is er tot 20:00u betaald parkeren en op zondag vanaf 12:00u. Je kunt parkeren in de volgende straten; Neerstraat, Minderbroedersstraat, Zwartbroekstraat, Bakkerstraat, Schuitenberg, Minderbroederssingel, bij de Brandweer, Secretaris Moonenstraat, Akcros (6 min lopen) of bij de ECI (8 min lopen)

Hoe kan ik mij inschrijven

Je kunt je via het lesrooster door op boek nu te drukken naar de website gaan waar je je kunt aanmelden. Hier vindt je alle actuele lessen en tarieven. 
www.momoyoga.com/yogacenter-roermond

Is er zomervakantie?

In het abonnement is 6 weken vakantie meegenomen. Dit jaar zal de studio gesloten zijn van 22 juli-11 augustus 2024. En is er een zomerrooster t/m september waarbij we ook buitenyoga en Supyoga zullen toevoegen aan het lesrooster.

Ik help je graag!

Mocht je nog vragen hebben, nieuwsgierig zijn naar welke les het beste bij je past?

Je kunt al komen proberen met 3 proeflessen voor €20,-. Om kennis te maken met mij en Jeanine, even de ruimte aanvoelen en of de lessen bij je passen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het me weten en neem contact op.