flexile-white-logo

 

 

YOGA LESSEN

“In de eenvoud ligt de grootste kracht”

Ben jij nieuwsgierig naar de lessen die worden gegeven bij

Yogacenter Roermond?

Voor tarieven en meer info:

Yoga Flow

Een Vinyasa Yoga Flow les, is een dynamische yogales waarbij je op je ademhaling door verschillende houdingen beweegt. De zonnegroeten zijn de basis van deze yogavorm, met als doel het vuurtje in jezelf te laten branden. Warmte op te bouwen en dan langzaam je lichaam te stretchen.

Fijn om even je hoofd leeg te maken, grenzen op te zoeken maar ook zeker te bewaken. Op fijne muziek bewegen we door de houdingen heen en met als afsluiting een heerlijke ontspanning.

Kortom: Wil jij even je hoofd leegmaken, terug komen bij jezelf maar ook bezig zijn met je lichaam en jezelf uitdagen! Dan is de Yoga Flow de juiste les voor jou.

Easy Yoga Flow

Een Easy Yoga Flow les is de rustigere versie van een yoga flow les. In een Easy Flow les bewegen we in een iets rustiger tempo. Krijg je de ruimte om aan te komen in de houdingen, je bewust te zijn van wat houdingen met je doen. We bewegen op onze ademhaling door de houdingen heen en zullen in een Easy Yoga Flow wat meer opties nemen dan in een Yoga Flow.

Kortom: een heerlijke rustige flow les, waarin je mag aankomen bij jezelf en voelen wat jij nodig hebt vandaag!

Yin Yoga

Let op: Deze les wordt gegeven door Jeanine Schroyen.

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen.

Tijdens de Yin Yoga-beoefening worden de houdingen voor langere tijd vastgehouden, variërend van 3 tot 5 minuten of langer. Als je langere tijd poseert, rek je de diepere lichaamsweefsels zoals de pezen en bindweefsels. Dit verhoogt de algehele flexibiliteit en verbetert de bloedsomloop in de gewrichten en andere weefsels.

Tijdens Yin Yoga worden specifieke asana-reeksen gebruikt om bepaalde energiekanalen of nadi’s te stimuleren. De focus tijdens de oefening is naar binnen en meditatief.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een les waarin we op een bewuste manier in een diepe ontspanning komen. Door een comfortabele houding aan te nemen het liefst liggend aan de mat. Mogelijk ook in een restorative houding.

Nidra betekent slaap, slaap is een natuurlijke vorm van het terugtrekken van de zintuigen. Als je Yoga Nidra aan het beoefenen bent lijkt het alsof je ligt te slapen.

Yoga Nidra betekent slaap met een spoor van gewaar zijn. Het is een geestestoestand tussen waken en dromen in. Je opent hiermee diepere lagen van je geest. Door het lichaam te ontspannen, ontspan je ook de geest.

Als je Yoga Nidra beoefent, dan kan de aard van je geest veranderen, ziekten kunnen worden genezen en je creatieve aanleg kan zich herstellen. De inzichten vanuit je intuïtie verkregen door beoefening van Yoga Nidra stellen je in staat binnenin jezelf antwoorden op al je problemen te vinden.

Zwangerschapsyoga

Ben jij zwanger en vind je het fijn om een momentje voor jezelf en je kindje te nemen? Een moment om contact te maken met het kindje in je buik en je voor te bereiden op de bevalling. Deze les is zonder partner en dus alleen voor jou. Vanaf het 2e trimester kun je al instromen.

Een les vanuit rust en ontspanning, bewegen op intuïtie en verschillende oefeningen die jou gaan helpen tijdens de zwangerschap en bevalling.

Ook kun je alle vragen stellen die je hebt of wanneer je graag meer informatie wilt over manier van bevallen, cursussen die je kunt doen. Alles om jou in je kracht te zetten en de bevalling van je dromen te manifesteren. 

Kleding en handig om mee te nemen:
Trek comfortabele kleding aan, het liefst met laagjes zodat je iets aan of uit zou kunnen doen. Warme sokken, of sloffen als je het fijn vindt! Neem een deken mee en vergeet je flesje water niet.

Cacaoceremonie

Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie. Een moment om samen te verbinden, maar nog meer om je te verbinden met jezelf.

Het werkt meditatief. De cacao verbindt je met je intuïtie en opent je hart. Het brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand. Waardoor je in contact kunt komen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht.

Terug naar dat wat jou gelukkig maakt. Yoga Flow, meditatie, reflecteren, en verdiepen in een Cacao ceremonie. Klink dat als muziek in jou oren?

Komende workshops vind je onder lesrooster. 

Dit betreft een losse workshop.
Kosten: €37,50

Ik help je graag!

Mocht je nog vragen hebben, nieuwsgierig zijn naar welke les het beste bij je past?

Je kunt al komen proberen met 3 proeflessen voor €20,-. Om kennis te maken met mij en Jeanine, even de ruimte aanvoelen en of de lessen bij je passen.

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen. Mocht je daar je antwoord niet vinden, laat het me weten en neem contact op.