Workshops & events

Hieronder vind je alle workshops en events die gepland staan in de studio of op locatie. Voor vragen of aanmelden kun je ons ook altijd een mail sturen!

26

maart

Yoga & Soundhealing

Neerstraat 78, Yogacenter Roermond // 13:00 – 16:00

Vier met ons samen de jaarwiel vieringen, het tweede feest dat we gaan vieren is YULE. Je wordt meegenomen in een reis door de jaarvieringen heen.

Yule draait om de winterzonnewende, een periode die twaalf dagen duurt. De kortste dag van het jaar (rond 21 december) is hierin de belangrijkste dag. In deze periode wordt gevierd dat het licht weer opnieuw geboren wordt: de dagen worden langer en de zon keert terug.

22

April

Yoga & Soundhealing

H. Johannes de Doper Kerk | Hertogstraat 1 Sprundel // 19.00 – 22.00

Op een magische plek in Sprundel zullen wij Sanne Cardinaals en Jelle van Bezouw een Yoga en Soundhealing geven. Onder begeleiding van de prachtige stem van Jelle zal Sanne je meenemen dmv yoga, meditatie en dans.

We nemen je mee op een reis naar binnen, door middel van de liedjes die Jelle live zal zingen, verschillende sounds en yoga. Kom voelen hoe helende de kracht van muziek kan zijn en hoe je door deze mooie combinatie kunt ontspannen op lichamelijk en geestelijk niveau.

28

april

Opening Supyogales

Broekstraat 35 Ool, Dagstrand Windsurfcenter Roermond // 19.00 – 20.15

Stap jij met mij mee het water op voor een yogales op het water. Op een Supboard zullen wij yoga doen op het water. De les is te vergelijken met een easy yoga flow, en het zal je verbazen hoe stabiel het board aanvoelt.

Wat is supyoga?
Op een Stand up paddle board die geschikt is om yoga op te doen gaan we het water op en zullen we verschillende yogahoudingen op het board doen. We beginnen met een stuk suppen, afhankelijk van de windrichting en de weersomstandigheden zullen we vanuit een plek op het water beginnen en yogahoudingen afwissel met een stuk Suppen.

 

Workshops op aanvraag

Wil jij een workshop organiseren of een retraite en ben je opzoek naar een yogadocent? Wil je samenwerken en samen iets moois neerzetten? 

Denk aan yoga workshops, cacaoceremonie, retraites en soundhealing. Lijkt me super leuk je te ontmoeten. Neem gerust contact op!

 

Volg ons
Openingstijden

Ma-di: 8.00u-17.00u
Donderdag: 8.00u-17.00u

Adres

Neerstraat 78
6041KD Roermond

Telefoonnummer                  

+31628119476 

Email

info@yogacenter-roermond.nl