flexile-white-logo

 

 

Supyogalessen

Yoga op het water, neemt de muren om je heen weg, de grond onder je vandaan. Het brengt je in verbinding met alles wat boven en onder je is.

Supyoga

 

Stap jij met mij mee het water op voor een yogales op het water. Op een Supboard zullen wij yoga doen op het water. De les is te vergelijken met een easy yoga flow, en het zal je verbazen hoe stabiel het board aanvoelt.

Wat is supyoga?
Op een Stand up paddle board die geschikt is om yoga op te doen gaan we het water op en zullen we verschillende yogahoudingen op het board doen. We beginnen met een stuk suppen, afhankelijk van de windrichting en de weersomstandigheden zullen we vanuit een plek op het water beginnen en yogahoudingen afwissel met een stuk Suppen.

De ene les zul je meer Suppen en de andere les meer yoga doen. We gaan een moment volledig mee op de natuur en wat het weer ons te bieden heeft. Het leuke hier aan is dat er geen les hetzelfde zal zijn.

 

Praktische info

 

 Supyogalessen vinden plaats op:

Dinsdagochtend 9:30-10:45u (mei)
Dinsdagochtend 9:15-10:30u (vanaf juni t/m 26 september)
Vrijdagavond 19:00-20:15u (april en mei)
Vrijdagavond 19:00-20:15u (juni, juli en augustus)
Alle lessen zijn te vinden onder lesrooster

 Vakantie Supyoga: van 2 juni t/m 20 juni & 28 juli t/m 14 augustus

Investering supyogales (75min.) €22,50
Workshop suppen of supyoga (Prijs op aanvraag) 
Vanaf een minimum van 5 deelnemers

    FAQ

Wat voor kleding draag ik in

een supyoga les?

Draag kleding die comfortabel zit, zoals yoga kleding en/of sportkleding. Het is aan te raden meerdere lagen over elkaar te dragen. Pas je kleding aan afhankelijk van het weer.

Sup Yoga doen we op blote voeten, ook voor de mooiste ervaring! Als het koud(er) is, kun je neopreen schoentjes, sokken of surfschoenen aandoen.

Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, neem een extra setje kleding mee.

Moet ik wat meenemen voor tijdens

de supyogales?

  • Neem een flesje water of iets te drinken mee. Zorg dat je goed hebt gegeten voordat we het water op gaan.
  • Zet een zonnebril op wanneer de zon schijnt, het liefst met koortje zodat je deze niet verliest. (Tijdens de Sup Yoga zorgen we voor een veilig plekje)
  • Doe slippers of schoeisel aan voor wanneer we over de kade/gras lopen. Neem zonnebrandcrème mee en smeer je op tijd in van tevoren.
  • Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, neem een extra setje kleding mee.

Moet ik ervaring hebben voor de lessen?

Je hoeft voor alle lessen nog geen ervaring met yoga of suppen te hebben.
Geef dit van tevoren wel even aan per mail, zodat we een 15 minuten voor de les kunnen afspreken om de basis al door te nemen en zodat je al even het gevoel van het board op het water kan krijgen.

Wel vragen we je minstens in het bezit te zijn van je A- zwemdiploma.

 

Wanneer mag je deelnemen aan de lessen?

Ben je ouder dan 14 jaar en ben je in het bezit van een A-zwemdiploma? Dan ben je meer dan welkom.
Vanaf 20 weken zwangerschap is het niet mogelijk om deel te nemen aan de lessen.

Hoe zit het met parkeren?

Je kunt de auto op het terrein parkeren. Als je aankomt graag even aan de persoon vragen die er staat of je links of rechts onderaan het terrein kan parkeren. In de avond is er meestal plek aan de linkerkant van het terrein.

Ook kun je parkeren buiten het terrein langs de wel tegenover Oolderhof

Op welke locatie wordt de supyoga gegeven?

Stand up paddle Yoga wordt gegeven bij het dag strand van het Windsurfcenter Roermond – Broekstraat 35, Ool-Roermond.

Hoe kan ik mij inschrijven

Je kunt je via het lesrooster door op boek nu te drukken naar de website gaan waar je je kunt aanmelden. Hier vindt je alle actuele lessen en tarieven. 
www.momoyoga.com/yogacenter-roermond

Op de website koop je een supyoga tegoed en met dit tegoed kun je de les boeken en ontvang je een bevestigingsmail waardoor je weet dat je definitief bent ingeschreven. 

Wanneer gaat de les wel of niet door?

Zijn de weersomstandigheden dusdanig dat het niet verantwoord is om de les te laten plaatsvinden, zullen wij dit minstens 1,5 uur van tevoren aan je laten weten.
Daarbij hebben wij het recht de les eventueel te verplaatsen naar een andere dag en zul je deze les tegoed houden. Dit geldt ook wanneer de les ter plekke door omstandigheden moet worden geannuleerd.

Belangrijke info!

Deelname geschiedt op eigen risico. Je hoeft je nergens druk om te maken, met docenten die een BHV-diploma hebben en ervaring met les geven komt dat helemaal goed.

Belangrijk is dan wel dat alle instructies van instructeurs worden opgevolgd, om zo ook voor iedereen een veilige en prettige ervaring neer te kunnen zetten.

Ook voor Suppen en Sup Yoga geldt een zero tolerance beleid. Dat betekent geen alcohol en/of drugs voor of tijdens de lessen.

Lesgeld dient vooraf betaald te worden.

Ik help je graag!

 

Mocht je nog vragen hebben over de lessen of eventueel een workshop willen plannen? Laat het me weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.