Parkeren in de buurt

Dat parkeren misschien soms lastig is rondom de studio ben ik me van bewust, dat is waarom ik graag meedenk en in kaart wil brengen waar je kunt parkeren. Want toch is er best een ruim gebied waarbinnen je kunt parkeren zonder in de parkeergarage te hoeven staan. Ik deel hier een aantal straten die hierboven ook staan aangegeven.

Betaald parkeren is elke dag tot 20:00u en op zondag vanaf 12:00u .

    FAQ

Wat voor kleding draag ik in een yoga les?

Draag comfortabele kleding, maak gebruik van laagjes zodat je altijd iets aan of uit kan doen. Een Yoga flow doen we op blote voeten of yogasokken. Bij een Yin Yoga kun je sokken aandoen en zeker in de winter een extra laagje en dikke sokken.

Moet ik wat meenemen voor tijdens de yogales?

Matjes, meditatiekussen, bolsters, blokken en dekens zijn aanwezig. Je kunt je eigen deken, een handdoek en natuurlijk ook je eigen yogamat meenemen. Dit hoeft niet omdat alles verder aanwezig is. Een flesje water is altijd fijn voor na de les.

Moet ik ervaring hebben voor de lessen?

Je hoeft voor alle lessen nog geen ervaring met yoga te hebben. Mocht je willen weten welke vorm het beste bij je past stuur dan gerust een mailtje! Ben je niet lenig? Dan is yoga juist super goed voor jou!

Mocht je blessures hebben of zwanger zijn vermeld dit dan altijd bij je aanmelding, dan houden we er rekening mee en reiken we je opties aan!

Hoe zit het met parkeren?

Om de studio heen kun je overal parkeren waar het betaald parkeren is. De vergunninghoudersplekken daar mag je niet staan. In de avond is er tot 20:00u betaald parkeren en op zondag vanaf 12:00u. Je kunt parkeren in de volgende straten; Neerstraat, Minderbroedersstraat, Zwartbroekstraat, Bakkerstraat, Schuitenberg, Minderbroederssingel, bij de Brandweer, Secretaris Moonenstraat, Akcros (6 min lopen) of bij de ECI (8 min lopen)

Hoe kan ik mij inschrijven

Je kunt je via het lesrooster door op boek nu te drukken naar de website gaan waar je je kunt aanmelden. Hier vindt je alle actuele lessen en tarieven. 
www.momoyoga.com/yogacenter-roermond

Is er zomervakantie?

In het abonnement is 6 weken vakantie meegenomen. Dit jaar zal de studio gesloten zijn van 22 juli-11 augustus 2024. En is er een zomerrooster t/m september waarbij we ook buitenyoga en Supyoga zullen toevoegen aan het lesrooster.

Volg ons
Openingstijden

Alleen op afspraak geopend!

 Telefonische bereikbaar op:
Ma-di: 9.00u-17.00u
Donderdag: 9.00u-17.00u

24/7 per mail

 

Adres

Neerstraat 78
6041KD Roermond

Telefoonnummer                  

+31628119476 

Email

info@yogacenter-roermond.nl